Nieuwbouw Kegelaar Transport BV gereed

← Terug naar overzicht

Kegelaar Transport sloeg de eerste paal van de nieuwe hal. Iedereen kent ze. Sonja Kegelaar en Martine van Voorst. Heuse women in business. Recht voor de raap. Zeggen waar het op staat. Gedreven als geen ander en beiden smoorverliefd op Kegelaar Transport. Daarom zijn ze ook trots op de eerste paal die is geslagen voor de nieuwe hal met kantoor aan de Dodewaardsestraat 2 in Dodewaard. De ups en downs van het bedrijf heeft ze sterker gemaakt dan ooit. De geschiedenis die leidde tot de verhuizing naar de nieuwe, schitterende locatie op de Dodewaardse maakte ze echte onderhandelaars. Marcel Kegelaar zit het liefst op de auto en laat verder alles aan de dames over. Dat kan ook, want die staan hun mannetje wel.

Het moderne wagenpark van Kegelaar Transport is dagelijks op de weg om de klanten te voorzien van grondstoffen voor aanleg, onderhoud van infrastructuur, het bedienen van de betonindustrie en de laanboomteelt. Ook wordt het wagenpark verhuurt aan collega-vervoerders. Particulieren zijn al jaar en dag welkome klanten bij Kegelaar. Zand, grind en grond van een kruiwagen tot en met de hoeveelheid m3 die nodig zijn. Los gestort of in een big bag. Vaak is er bij werkzaamheden grondverzet nodig en wordt Kegelaar ingezet voor het uitgraven, egaliseren, aanbrengen van zandbedden en terreinverharding. Als er wordt gewerkt zijn er meestal ook containerbakken nodig.

Het transportbedrijf beschikt over containerbakken van 2 tot en met 30 m3, die voor de afvoer van afval te huur zijn, maar het afval kan ook door de 4x4 vrachtwagen met knijper worden opgehaald. Kegelaar Transport BV verwerkt voor bedrijven en particulieren eveneens verschillende soorten afval: ongesorteerd BSA bouw- en sloopafval, schone grond, schoon groenafval, schoon puin, schoon hout, puin gemengd met grond en/of zand, grond gemengd met puin en/of wortels, dakbedekkingsmateriaal en bielzen. Daarbij stelt het hoge eisen aan de milieutechnisch verantwoorde verwerking. Kortom, een dienstverlenend bedrijf met hart voor de zaak, hart voor de klanten hart voor de samenleving. Want zelden doet het verenigingsleven tevergeefs een beroep op het bedrijf.

Bron: Betuwe Totaal september 2018